Všetky naše omáčky sú pre vás vhodné, pretože používame kokosové mlieko. Z polievok si môžete vybrať polievku tom kha. Naše dezerty višňová pena s tapiokovým pudingom a limetková pena s papájovým pyré sú bezlaktózové a limetková pena s papájovým pyré je vhodná aj pre vegánov.
Nasledujúce omáčky obsahujú zložky živočíšneho pôvodu (ryby): thajská padthai omáčka, laoská červená karí omáčka, malajská kokosová karí omáčka. Ak ste vegetarián, upozornite obsluhu, že si prajete jedlo bez základnej omáčky, keďže tieto obsahujú ustricovú omáčku. Polievky obsahujú mäsový vývar. Spomedzi dezertov je na výber limetková pena s papájovým pyré, ktorá neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu.
Ak ste vegán, určite si objednávajte jedlo bez základnej omáčky, keďže tieto obsahujú ustricovú omáčku. Naše sklenené rezance, ryžové rezance a rezance udon a konjak, s výnimkou vaječných rezancov, sú všetky vegánske. Vegánske sú aj ryžové základy a zeleninový základ. Nasledujúce omáčky obsahujú zložky živočíšneho pôvodu (ryby): thajská padthai omáčka, laoská červená karí omáčka, malajská kokosová karí omáčka. Polievky sa pripravujú z mäsového vývaru. Ak máte chuť na sladké, odporúčame limetkovú penu s papájovým pyré.
Naše ryžové základy (ryžové rezance, ryža), sklenené rezance a zeleninové základy neobsahujú lepok. Bez obáv si môžete dať aj naše polievky a dezerty, s výnimkou peny z bielej čokolády s marakujou. Nasledujúce základy obsahujú lepok, preto sa im radšej vyhnite: vaječné rezance, celozrnné rezance a rezance udon. Japonská teriyaki omáčka a základná omáčka obsahujú lepok, preto je pri citlivosti na lepok dôležité, aby ste ich zo svojej kombinácie vynechali. Malajská kokosová karí omáčka základnú omáčku neobsahuje.
DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE! Aj naše bezlepkové potraviny môžu prísť do kontaktu s lepkom!
Naša japonská teriyaki omáčka neobsahuje pridaný cukor, preto môže byť dobrou voľbou. Všetky ostatné omáčky, vrátane základnej, obsahujú pridaný cukor. Spomedzi dezertov sa pridaný cukor nenachádza vo višňovej pene s tapiokovým pudingom a limetkovej pene s papájovým pyré.
Pri refluxe je nevyhnutné prihliadať na vaše individuálne potreby. Odporúčame vám jedlá s vysokým obsahom vlákniny ako hnedá ryža a celozrnné rezance a kuracie mäso pre vysoký obsah bielkovín. Dobrou voľbou je aj tofu ako náhrada mäsa. Zeleninu a prílohy voľte podľa vašich indviduálnych potrieb. Základná zeleninová zmes obsahuje červenú cibuľu a tú vám odporúčame z jedla vynechať. Pri refluxe je vhodné vyhýbať sa štipľavým omáčkam a zvoliť si radšej tie jemné ako manilská karí omáčka s mangom, japonská teriyaki a čínska sladko-kyslá omáčka.
Naši zamestnanci majú psíky veľmi radi. Bohužiaľ, z legislatívnych dôvodov nie je možné vstúpiť do našej reštaurácie so psom. Avšak za pekného počasia veľmi radi privítame vašich štvornohých miláčikov na našich terasách.
Rezervácia stola nie je, žiaľ, možná. Ale môžete si byť istí, že v každej z našich reštaurácií nájdete voľný stôl.
Donášku jedla nám zabezpečuje inovatívna firma Wolt, ktorá pôsobí vo viac ako 35 krajinách. Jedlo si môžete jednoducho objednať cez aplikáciu, pričom je možné si vybrať z už vopred zostavených jedál alebo si môžete vyskladať svoje vlastné obľúbené padthai. Kuriérov je možné sledovať online a firma Wolt ručí za to, že vám jedlo doručia čo najrýchlejšie a ešte horúce. Stiahnite si aplikáciu na get.wolt.com
Počas našich ciest po Ázii sme sa inšpirovali zdravým, pestrým a prírode blízkym stravovaním z čerstvých surovín. Napadlo nám, že aj doma by sme potrebovali takú reštauráciu, ktorá bude ponúkať zdravé a výživné jedlá a zároveň sa prispôsobí potrebám uponáhľaného mestského života. Potrebovali sme miesto, ktoré by spájalo orientálne chute s prostredím veľkomesta, prírodu s rušným centrom, rýchlosť s kvalitou. Takto sa v roku 2012 začal príbeh Padthai wokbaru.
„Pad Thai” je špecialita thajskej gastronómie. Ide o pražené ryžové rezance s vajíčkami, tofu, krevetami, arašidmi, chili, limetkou a zeleninou, ktoré miestni ľudia bežne konzumujú na ulici. V Ázii, ako aj u nás, je možné si vytvoriť nekonečné množstvo kombinácií. Zloženie pokrmu sa dá prispôsobiť každému podľa chuti, od základov (ryža, rezance, zelenina), cez mäsité a vegetariánske prílohy až po omáčky s rôznymi príchuťami.
Voľné pracovné miesta nájdete na našej webovej stránke pod hlavičkou Kariéra. Vyplňte formulár a môžete sa uchádzať o pozíciu, ktorá vás zaujala.
Wokbar Padthai si vytýčil cieľ neustále rozširovať svoju sieť. Ak máte dobrý tip na lokalitu, kde by sme mohli otvoriť našu reštauráciu, veľmi radi ho uvítame. Ak by ste chceli s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať a stať sa členom rodiny Padthai wokbar, pošlite nám email na adresu info@padthaiwokbar.com. Každá správa od vás nás poteší.